Családháló

Kezdőoldal CSH-infók Női előadássorozatot indít a Péteri Családháló.pont

Női előadássorozatot indít a Péteri Családháló.pont

Május 6-án 15 órakor veszi kezdetét Péteriben működő tagszervezetünk nőknek szóló programsorozata – tájékoztatták a Családhálót az esemény szervezői.

Írta: Családháló,

A Pest megyei településen megrendezésre kerülő női alkotódélután keretében az érdeklődők az önértékelés témakörét járhatják végig Henderson Katalin, az Aglow Magyarország női missziójának vezetőjével.

A helyi művelődési házban megrendezésre kerülő eseményen köszöntőt mond a település polgármestere, valamint a rendezvény szervezői.

A családbarát eseményt hagyományteremtő szándékkal indítják útjára a szervezők. Terveik között szerepel az előadássorozat havi szintű megrendezése és további családi játszódélutánok szervezése.

A Péteriben működő csoport 2016-ban beadott csatlakozási kérelmét követően idén nyerte el a Családháló.pont címet, ezzel csatlakozva a Családháló közösségéhez.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Soltész: A ’90 utáni szabad Magyarország hatalmas érték

A szabadság nem magától értetődő, azt kivívták és meg is kell őrizni minden generációnak - jelentette ki Soltész Miklós hétfőn...

Családtörténeti kiállítást nyitott a Családháló

Család- és ifjúságtörténeti kiállítást rendez a Családháló.hu online magazin budapesti általános és középiskolákban a következő hetekben. Elsőként a Weiner Leó...

Close