Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek Válassz egy gyümölcsöt és megmondjuk, milyen vagy valójában

Válassz egy gyümölcsöt és megmondjuk, milyen vagy valójában

Minden nap ott lapul a táskádban egy alma? Idén is a cseresznye-szezonra vársz? Most megtudhatod, milyen személyiségjegyekre utalnak ezek az árulkodó jelek!

Femcafe,

 

Alma

Kissé konzervatív típus lehetsz, ha ezt a gyümölcsöt szereted. A munkába szívedet-lelkedet beleadod, amibe belefogsz, azt sosem csinálod fél gőzzel. Megbízható és békés természetű vagy, a zűrösebb helyzetekben is igyekszel mindig megőrizni a nyugalmadat.

 

Barack

Ha barackot eszel legszívesebben, akkor igazi művészlélek vagy. Kreatív személyiség, aki képes időről időre megújulni. Ha konflitkushelyzetbe kerülsz, az első pillanatban hajlamos vagy leblokkolni, de képes vagy hamar megoldani a fennálló problémát. Nem ismered azt a szót, hogy előítélet, mindenkiben a jót keresed és az ismeretlenekkel is kedvesen bánsz.

 

Banán

Ami a szíveden, az a szádon, ebből sok gondod adódik. Pedig te igazán érzékeny és érzelemgazdag ember vagy, nehezen tudod csak túltenni magad a sérelmeken, ha megbántanak. Élénk a fantáziád, emiatt könnyen elkalandoznak a gondolataid.

 

A cikket ide kattintva tudod végigolvasni.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Félsz a fogorvostól? Örülj, hogy a 21. században élsz! – Fotók

10 megdöbbentő fotográfia a fogorvosi beavatkozások hajnalából!

Close