Családháló

Kezdőoldal CSH-infók Indul a Családháló díj jelölési időszaka

Indul a Családháló díj jelölési időszaka

Január 1-jén indítja el portálunk a 2017. évi Családháló díjat.

Írta: Székely Attila,

Január 1-jén jelenik meg honlapunkon a 2017. évi Családháló díjakról szóló felhívás. Ebben szó lesz majd a kategóriákról, a jelölés menetéről, valamint a kapcsolódó változásokról is.

Ezzel egy időben közzétesszük a jelölőlapok elérhetőségét a korábbi gyakorlatnak megfelelően. Változatlan marad a díjazás folyamata. Ennek első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy erre létrehozott internetes felületen.

A Családháló díjat 2013-ban alapította és azóta minden évben átadja a Családháló online magazin. Célunk nyilvános elismerésben részesíteni olyan embereket, intézményeket, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat tettek a családokért. A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül odaítélésre a jelöltek részére. A 2016-os díjazottakkal együtt már összesen 50 Családháló díjas intézmény és szakember van az országban.

 

Fotó: Családháló.hu – Képszerkesztőség / Adrián Zoltán

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Feleslegesen diétázik a kismama, ettől még lehet allergiás a gyereke

Megelőzés céljából nem érdemes terhesség és szoptatás alatt kizárni az étrendből a gyakori allergéneket – tej, tojás, glutén, mogyoró –...

Close