Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek 6 tipp, hogyan élvezheted a karácsonyt terhesen

6 tipp, hogyan élvezheted a karácsonyt terhesen

Ez az év legszebb időszaka, különösen akkor, ha terhes vagy. Gondold csak végig, az izzadós szezon már lecsengett, leszámítva persze azokat a fránya hormonokat és végre előkerülhetnek a pihepuha sálak és kötött holmik is a szekrényből.

Babaszoba,
Terhesen is ugyanannyira kiélvezheted a karácsonyt, mint előtte. Ahelyett, hogy azon agyalnál, hogy a családi menüről le kéne húzni bizonyos ételeket, most végre észrevétlenül csempészheted az asztalra a kedvenc terhes fogásaidat.
Értelemszerűen az alkoholt és a szilveszteri pezsgőt, vagy a brie sajtot az ünnepi szezon alatt is kerülnöd kell, de ez nem jelenti azt, hogy amíg a többiek szórakoznak, neked mogorván kellene a sarokban gubbasztanod. Válaszd az üdítőt, lehetőleg szénsavmenteset és pár vegetáriánus fogást ha szereted és egyél sok diót!
Ha a tavalyi karácsony inkább a rokonlátogatásról, utazásról szólt, idén csavarj a dolgokon egyet! Hívd át inkább magadhoz te a rokonokat, vagy sétálj sokat a karácsonyi vásárokon. Romantikázzatok a karácsonyi fényekben, használjatok ki minden pillanatot.
Jövő karácsonykor már lesz egy kisbabád, de ez nem jelenti azt, hogy a családi hagyományok megalapítását ne lehetne már idén elkezdeni.
A cikk itt folytatódik.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
PAS – Nem beszélünk róla, pedig létezik

A szülői elidegenítés (Parental Alienation) az a jelenség, amely során az egyik szülő érzelmi zsarolással, fenyegetéssel vagy befolyásolással próbálja a...

Close