Agyhalottan szült ikreket!

Másfél hónapig volt agyhalott egy michigani kismama, azután születtek meg ikrei igen korán, 25 hétre. Christine Boldennek (†26) már volt három gyermeke, erre a terhességre is boldogan készült családjával. A fiatal nő egy családi séta alatt, teljesen váratlanul, irtózatos fájdalmak közepette esett össze - számol be a nem mindennapi esetről a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. április 22. bencze.aron

Másfél hónapig volt agyhalott egy michigani kismama, azután születtek meg ikrei igen korán, 25 hétre. Christine Boldennek (†26) már volt három gyermeke, erre a terhességre is boldogan készült családjával. A fiatal nő egy családi séta alatt, teljesen váratlanul, irtózatos fájdalmak közepette esett össze – számol be a nem mindennapi esetről a Blikk.


A bulvárlap cikk szerint csak később tudták megállapítani, hogy egy veleszületett érbetegség, agyi aneurizma végzett vele. – Christine-t másfél hónapig tartották gépeken, hogy a babák még fejlődjenek, de tovább nem lehetett várni, mert kritikus magasságba szökött a vérnyomása – mondta a Daily Newsnak férje, Mike, aki el sem mozdult az ágya mellől.

Döntenünk kellett; ha így marad, ő is meghal, és a kicsik is. Nagymamája tanácsára érzéstelenítés nélkül végeztettük el rajta a császármetszést, abban a reményben, hátha a fájdalomra felébred a kómából, de sajnos nem így lett. Kész csoda, hogy az ikrek, Alexander és Nicolas életben maradtak – olvasható a Blikkben.