Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek Az én testem, az én döntésem! – Mekkora hazugság!

Az én testem, az én döntésem! – Mekkora hazugság!

Feminista, abortuszpárti aktivisták szeretett szlogenje, a “My body, my choice”, azaz “Az én testem, az én döntésem”! De vajon hol lennének, ha az édesanyjuk is ezt a tanácsot követte volna?

Családháló,

Lisa Smiley amerikai aktivista, író és blogger számos kisfilmet tölt fel az internetre, számos rendezvényen vesz részt, hogy felhívja a figyelmet az abortusz kegyetlenségére és a trendi feminista szlogenek kongó ürességére.

Itt van egy videó, amiben elmagyarázza azt az elvileg teljesen nyilvánvaló tényt, hogy a “My body, my choice”, azaz “Az én testem, az én döntésem” mekkora ostoba kijelentés, hiszen mikor egy életről beszélünk nőként, ami kialakul a testünkben, már nem egyetlen egy test keveredik bele ebbe a döntésbe, hanem kettő. Rámutat arra, hogy ha a csak mi testünket zúznánk szét, gyilkolnánk meg, ami az abortusz alatt történik a magzattal, akkor már rég nem lenne érthető ez a híres szlogen.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
5 film édesanyáknak, édesanyákról

Anyák napjára mi is lehetne vidámabb, mint néhány vígjáték az anyaság sokszor igazán szórakoztató (na jó, meg leginkább komplikált) oldaláról?

Close