Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek Beteg a gyerek – ki bírja tovább?

Beteg a gyerek – ki bírja tovább?

Több mint egy hete vagyunk itthon bezárva mindenféle betegségek miatt. Lassan egymás agyára megyünk. És ebben én vezetek.

Írta: czefernek.lena,

Több mint egy hete vagyunk itthon bezárva mindenféle betegségek miatt. Lassan egymás agyára megyünk. És ebben én vezetek.


Nem tudom, ti hogy bírjátok, ha hosszasan otthon kell maradni egy olyan gyerekkel, aki ugyan beteg annyira, hogy ne mehessen sehova, viszont igényli a programolást, futkározást, játékot. Én két gyerekkel csináltom ezt most már majd’ másfél hete. És kezdek szétcsúszni, de előtte még csináltam egy számvetést, mi történt a héten itthon.

Péntek: Bencét hazaküldték a bölcsiből. Persze A-ZON-NAL kellett érte menni, “Laura félóra múlva kel, 40 perc múlva ott vagyok” válasz “nem, most kell jönni!” Szomszéd bácsi átráncigálása 5 perc, lámpa, könyv, keksz 3 perc, futás. Bencének persze semmi baja, legalábbis otthon 37 fokot mértem és az energiaszint sem süllyedt. …amúgy egész héten nem.

Hétvége: Bence köhög, Laura orrából dől a takony. Iyenkor szerencsére van a gyerekeknek apjuk is, és rá lehet hagyni egy csomó mindent, amit amúgy magától is megcsinál csak hét közben nincs neki rá ideje. De persze nem mentünk sehova, összeraktuk a bonyolult Thomasos síneket, elemet cseréltünk a mozdonyban és nekiláttunk a kifestőknek.

Hozzászólások

hozzászólás

Ez is érdekelhet!
Read previous post:
Mesekönyv – Down-szindrómás hősnővel

Lili címmel a közelmúltban mesekönyv jelent meg, amelynek főhőse egy Down-szindrómás kislány. A legkisebbeknek szóló képeskönyv a másság elfogadására tanít....

Close