Csak a melled kell neki?

Ha nincs csöcsöd, nem érsz semmit; kussolj, és tűrd, ha átvernek - na ezt üzenik az utóbbi hetek reklámjai. Ja, egyáltalán nem vagyok feminista, csak felhúztam magam.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 06. szabo.daniel

Ha nincs csöcsöd, nem érsz semmit; kussolj, és tűrd, ha átvernek – na ezt üzenik az utóbbi hetek reklámjai. Ja, egyáltalán nem vagyok feminista, csak felhúztam magam.


Mindig, mindenhol sok a hülye reklám, de már annyira immunis vagyok rájuk, hogy szép eredmény, ha felhúznak. Az utóbbi hetekben négynek is sikerült, ráadásul mindegyik a nőket plasztika állítja be agyatlan csöcstulajdonosnak.

Legyél Te a karácsonyi ajándék!

Az első versenyző egy plasztikai sebészeti klinika, amely azt javasolja, legyen a kedves fogyasztó a karácsonyi ajándék. “Vedd igénybe bármely plasztikai műtétet most 27% kedvezménnyel! Az intimplasztikai beavatkozások esetén 15% kedvezményt adunk! Nemcsak mellnagyobbítás, hasplasztika, zsírleszívás, szemhéjplasztika, orrplasztika, hanem a kombinált plasztikai műtétek során is kedvező áron szépülhetsz Intézetünkben!” Kire nem törnek hallelujás érzések a gondolattól, hogy ha nem tud kitalálni egy pár zokninál eredetibbet karácsonyra, most olcsóbban varrathatja fel a bal szeméremajkát és a jobb mellét? Fene tudja, nem értékelem túl magam, de még így sem érzem azt, hogy a legnagyobb örömet úgy szerezhetem másnak, hogy nem hasonlítok többet önmagamra.