Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek Csendes vetélés – mit kell tudni róla?

Csendes vetélés – mit kell tudni róla?

A vetélés úgy is megtörténhet, hogy nincsenek olyan jellegzetes, erős tünetei, mint a vérzés vagy a görcsölés. Mit kell tudni a csendes vetélésről?

Babaszoba,
A csendes vetélés nem okoz fizikai fájdalmat. De ettől még ugyanolyan könyörtelen érzés, amikor szembesülsz a szomorú tényekkel, hogy a terhességed megszakadt. Nincsenek egyértelmű jelei, mint a vérzés, nem jár olyan felismerhető fájdalmakkal, mint a görcsölés. Marad helyette az ultrahangvizsgálat, ahol egyszer csak azt veszik észre, hogy megszűnt a magzati szívhang… – írja a parents.com.
A veszteség hatalmas, de tudnod kell, hogy mindez nem a te hibádból történt. Általában olyan 6-10 hetes kor környékén az embrió fejlődése sajnos van, hogy egyszerűen csak leáll. Az orvosok nem értenek egyet, miért történhet mindez. Egyesek szerint a problémát valamilyen kromoszómahiba okozza.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Ne mondd, hogy nincs baj! Érzem, hogy lesz! A pánik nem is olyan egyszerű…

Ilona négygyermekes édesanya. A harmadik lányának a születése után, egy nem is olyan komoly betegség közben tört rá először a...

6 film, ami segít ráhangolódni az anyaságra

Kismama vagy, az utolsó trimeszterben, amikor már alig tudsz megmozdulni és minden vágyad, hogy pihenhess? Vagy még csak titokban érlelgeted...

Close