Elhidegült tőlem a férjem! Mit tegyek?

Mit tehetsz, ha megromlott a viszonyod a pároddal? Szeresd magad! 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 07. szabo.daniel

Mit tehetsz, ha megromlott a viszonyod a pároddal? Szeresd magad! Ezoterikus szakértőnk, Diósy Kati tanácsát olvashatod.


Ezoterikus szakértőnk, Diósy Katalin, egyik olvasónktól kapott egy olyan kérdést nemrégiben, amely sokakat érinthet. Válasza mindenki számára megfontolandó útbaigazítást tartalmaz, ezért most közzétesszük, mások is kamatoztathassáktanácsát

Férjemmel megromlott a viszonyunk. Én szeretném ezt a házasságot megmenteni, és megteszek érte mindent, de ő semmi hajlandóságot nem mutat erre, nem kommunikál velem. Nem tudom mit tegyek, reménykedjek, van esély??

Egy házasság megmentéséhez mindkét fél szándéka, és közreműködése szükséges. Ez sajnos egyedül nem megy – kezdi válaszát Kata. – Amennyiben férje ebben nem partner, akkor ön, csak saját maga és élete rendbetételével tud foglalkozni.Az ön szempontjából ez utóbbi, a legfontosabb feladat. Először is, azt kell átgondolnia, hogy mi az, amivel hozzájárult ahhoz, hogy ez a házasság most ott tart, ahol tart. Mit mutat a férje viselkedése önről.