Ezt nézzétek meg! – Mire figyeljen oda a kisgyerek szülője? – VIDEÓ

A családháló.hu szakértője, Csáky-Pallavicini Zsófia gyermek és ifjúsági klinikai szakpszichológus remek előadást tartott Erdélyben a Ferences Óra előadássorozat ötödik, a nyári szünet előtti utolsó rendezvényén. Mire figyeljen oda a kisgyerek édesanyja? című előadásában arra keresi a választ, hogy hogyan lehet betölteni a szülői hivatást, elkerülhetők-e a nagyobb hibák, és mit tartsunk szem előtt, ha gyerekeinket egykor megnyugodva akarjuk útjukra engedni.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 24. Paulik András

Mire figyeljen oda a kisgyerek édesanyja? című előadásában arra keresi a választ, hogy hogyan lehet betölteni a szülői hivatást, elkerülhetők-e a nagyobb hibák, és mit tartsunk szem előtt, ha gyerekeinket egykor megnyugodva akarjuk útjukra engedni.


A családháló.hu szakértője, Csáky-Pallavicini Zsófia gyermek és ifjúsági klinikai szakpszichológus remek előadást tartott Erdélyben a Ferences Óra előadássorozat ötödik, a nyári szünet előtti utolsó rendezvényén. A kisgyerekesek mindenképpen szánjanak rá egy órát, és hallgassák meg az elgondolkodtató mondatokat!