Lángra lobbanhat az elveszettnek hitt szerelem

Az évek múlásával a legjobb házasságból is kikophat a kezdeti lángolás. Előfordulhat, hogy a párok annyira beleszoknak az együttlétbe, hogy a romantika egyszerűen kiszökik a kapcsolatukból. Ilyenkor szinte lehetetlennek tűnik visszacsempészni a régi szenvedélyt, pedig egyáltalán nem az!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. szeptember 26. czefernek.lena

Az évek múlásával a legjobb házasságból is kikophat a kezdeti lángolás. Előfordulhat, hogy a párok annyira beleszoknak az együttlétbe, hogy a romantika egyszerűen kiszökik a kapcsolatukból és szinte lehetetlennek tűnik visszacsempészni a régi szenvedélyt. Pedig egyáltalán nem az!


Számtalan módja van annak, hogyan csempésszük vissza a lángot egy régóta tartó kapcsolatba: próbáljunk ki új dolgokat, utazzunk el egy sosem látott helyre, de a lényeg, hogy minél több időt töltsünk újra kettesben. Az eHow.com összegyűjtött öt tippet, amellyel még több évtized után is lángra lobbanhat egy elveszettnek hitt szerelem.

Legyetek kettesben!

A gyerekeket és az otthoni káoszt passzoljátok át valaki másnak egy éjszakára és töltsetek el együtt egy romantikus estét vacsorával és mozival. Meglátjátok, hogy a közös időtöltés, az új, és nyugalmas helyszín elűzi a mindennapi stresszt és segít ellazulni. Az pedig, hogy csak egymásra kell figyelnetek, segít abban, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz.

Menjetek el vakációra!

Tervezzetek magatok számára egy romantikus utazást szigorúan kettesben! Mindegy, hogy külföldre utaztok el, vagy csak egy wellness-hétvégére, a lényeg, hogy új dolgokkal ismerkedjetek meg. Ez a helyzet nem csak nyitottá tesz, de arra is remek lehetőséget teremt, hogy újra felfedezzétek egymást.

A szexben is újítsatok!

A jól bevált rutin helyett próbáljátok meg kicsit felrázni a szexuális életeteket (például szerepjátékkal és új pozíciókkal). Akinek belefér, vásárolhat segédeszközöket és új helyszíneket is kipróbálhat. A lényeg a kreativitás és a spontaneitás.

Fejezzétek ki az érzelmeiteket egymás felé!

A párok hajlamosak rá, hogy az évek múlásával elhanyagolják az érzelmek kinyilvánítását egymás felé. Pedig ahhoz, hogy a láng újra lobogni kezdjen, szükség van rá, hogy kimondjuk, „szeretlek” de legalábbis kifejezzük a másik számára, milyen sokat jelent nekünk. Ez a vágykeltő sosem megy ki a divatból.

Újítsátok meg házassági fogadalmatokat!

Nincs is jobb módja annak, hogy kifejezzétek egymás iránti szereteteteket, mint a házassági eskü megújítása. Ezzel újra kinyilvánítod a társad felé azt a megbecsülést, amit iránta érzel, és abban is megerősítheted, hogy neki szeretnéd szentelni az életedet. A ceremónia ne legyen túl nagy, elég a közeli barátokat és rokonokat meghívni.