Le a pocakkal – fogyókúrás tippek minden korosztálynak!

Egy jól összeállított étrenddel, megfelelő ápolással és rendszeres mozgással könnyen formás lehet a hasad. Az alábbi tippekkel a siker garantált!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 27. szabo.daniel

Egy jól összeállított étrenddel, megfelelő ápolással és rendszeres mozgással könnyen formás lehet a hasad. Az alábbi tippekkel a siker garantált!


30 felett

Ápolás: A C-vitamin segít megőrizni a feszességet

A bőr idővel veszít rugalmasságából, és ez a has környékén még inkább meglátszik. Ezért érdemes rendszeresen ápolni, hogy minél tovább megőrizze feszességét. A C-vitamin nemcsak segíti a zsírégetést, de serkenti a sejtépítést is. Használd hetente háromszor a következő C-vitaminos kezelést: keverj össze 50 ml jojobaolajat 10-10 csepp citrom, illetve rozmaring illóolajjal! Masszírozd be az enyhén nedves bőrödbe, tekerd be magad folpackkal, majd törülközővel, és hagyd hatni 20 percig! Végül mosd le!

Mozgás: A nyújtás formába hoz

Végezz minden nap nyújtó gyakorlatokat, mivel ezek feszesítik a hasát. Próbáld ki a következő edzést! Térdelj le, fogd meg a sarkad úgy, hogy a medencédet közben előretolod, a felsőtested és fejed pedig hátrahajtod, amennyire csak tudod. Tartsd ezt a pózt 20 másodpercig, majd lazulj el! Ismételd meg 10-szer!

Táplálkozás: Természetes édesítővel a farkaséhség ellen

Ha feszült és fáradt vagy, te is azonnal csokiért nyúlsz? Jó ha tudod, a stressz és a cukor csak növelik az édesség iránti vágyadat. Kiléphetsz ebből az ördögi körből, úgy, hogy amikor ellenállhatatlan vágyat érzel valami finomság után, akkor először megpróbálod valamilyen gyümölccsel csillapítani azt. Emellett igyekezz természetes édesítőket fogyasztani, például gyümölcscukrot.