Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek Lelki nagytakarítás 2016 végére: így indíthatjuk tiszta lappal az új évet

Lelki nagytakarítás 2016 végére: így indíthatjuk tiszta lappal az új évet

Közeledik az új év, ilyenkor az ember hajlamos leltárba szedni az eltelt 12 hónapot. Nagyon fontos, hogy végiggondoljuk, mi az, amire nincs szükségünk, vagy ki az, akinek a társasága már nincs ránk pozitív hatással. Ezek azok a dolgok, amiket szabadon kell engednünk, ezáltal is helyet csinálva valami újnak és jobbnak.

FemCafe,

Szabadítsuk fel magunkat!

Ha olyan dolgokat őrzünk magunkban, ami már nem szolgál minket, sok szempontból negatív hatással lehet ránk. Ebben az esetben ugyanis nem a jelenben élünk, hanem a múltban. Nem engedünk teret annak, hogy új dolgok érkezzenek az életünkbe, és ezzel érzelmileg és fizikailag is leterheljük magunkat.

girl-162474_1920

Ne éljünk a múltban!

Aggódunk, görcsölünk és szomorkodunk azon, ami már elmúlt, vagy többé nem a miénk, és azon, hogy ezek ellen nem tehetünk semmit. Nos, tehetünk! Elengedhetjük őket. Ha felszabadítjuk magunkat ezek alól a gondolatok és érzések alól, annak pozitív hatása lesz az életünkre. Megtanulunk a „most”-ban élni, mindemellett tiszteletben tartva elengedni a múltat. Takarítsunk ki kívül és belül is!

Klikk tovább a folytatásért!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Zika – a már megszületett csecsemő agyában is szaporodhat a vírus

Amerikai kutatók bizonyítékot találtak arra, hogy a zikavírus képes szaporodni a magzati agyban még legalább hét hónapig az után, hogy...

Close