Nem könnyű introvertált anyaként extrovertált gyereket nevelni

Míg a többi anyuka játékidőt tervezget, csoportos rendezvényeken vesz részt és csacsog, én szinte gyökeresen az ellenkezőjét teszem. A gyerekeim barátkoznak a suliban, én mindig jobb szerettem egyedül lenni. Introvertált vagyok, és kibékültem ezzel.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
gyerek
2017. október 30. Babaszoba

És a három gyerekem? Úgy tűnik, ők az extrovertált apjukra ütöttek, amivel szintén ki vagyok békülve. Leszámítva, hogy fárasztó. Nem is kicsit.

 
hároméves kislányom mindenkit név szerint üdvözöl és egy hatalmas vigyorral minden reggel az oviban. Szia Nia, szia Noah, helló Parker! Sőt ezeknek a gyerekeknek a szüleivel is beszélget a pici lányom, amíg én csak kínosan állok ott, és igyekszem nem részt venni ebben.
.
Ha kimozdulunk, az egyévesem mindenkinek sziázik, aki a közelünkben van, különösen kissé furcsa helyzetekben. Mint például amíg lecsatolom az autósüléséről, és két ember a mellettünk parkoló kocsiban cigarettafüstöt fúj a mi irányunkba. Szia! – mondja és vidáman integet nekik.
.
És a 6 éves fiam? Attól a pillanattól kezdve, amikor reggel felébred egész addig, amí végül elalszik, a fiam csak beszél, beszél és beszél, beszél és beszél. – Anyu, nézd meg ezt. Kaphatok egy falatot, anyu? Anyu, tudom ezt csinálni? Anyu, mit gondolsz?
.