Orlando Bloom felesége szoptatja babájukat!

A szupermodell feleség ismét felélesztette a szoptatás témája körüli heves párbeszédet, miután közzétette fotóját az interneten, ahogy újszülött kisfiát táplálja.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 25. czefernek.lena

A szupermodell feleség ismét felélesztette a szoptatás témája körüli heves párbeszédet, miután közzétette fotóját az interneten, ahogy újszülött kisfiát táplálja.


A 27 éves Miranda Kerr blogjában osztotta meg a képet olvasóival, ahol arról is fellebbentette a fátylat, hogy természetes úton szülte meg kisfiát mindenféle gyógyszeres segédlet vagy mesterséges fájdalomcsillapítás nélkül.

A 12 napos kis Flynn első publikált fotóját maga édesapja, Orlando Bloom készítette.  A mama,  Miranda Kerr elmondása szerint kisfia „teljesen egészséges és nagy babaként” látta meg a napvilágot. Hozzátette, hogy szülése hosszú, fáradságos és nehéz volt, de Orlando mindvégig mellette maradt, támogatta és segítette őt. „Nélküle aligha tudtam volna megcsinálni” – vallotta be. „Olyan boldogok vagyunk hogy igazi család lettünk és minden percét élvezzük amit együtt tölthetünk! Flynn a mi szemünk fénye!”

A szoptatásról készült fotójukat egy héttel a gyermekgyógyász szakértők hivatalos közleménye után töltötték fel az internetre, akik óva intették az édesanyákat attól, hogy kizárólag anyatejjel táplálják babáikat az első 6 hónapban. Szerintük ez rendkívül megnöveli a kockázatát annak, hogy allergiájuk alakuljon ki.

A kormány bejelentette, hogy lefolytat egy vizsgálatot a fenti tanács ügyében, miután a neves orvosi szaklap a British Medical Journal hasábjain több doktor is nehezményezte azt
Nifa McLaughlin, a gurgle.com szerkesztője hisz abban, hogy Kerr fotója igenis időszerű és hogy az anyatejes táplálásra bátorítja az édesanyákat.

“Ez a kép nem csak egy varázslatosan természetes pillanatát örökíti meg Miranda Kerr-nek és kisfiának, de a szoptatás pozitív üzenetét hordozza, mely az egyik legerősebb kötődés anya és gyermeke között.”  „Ahelyett, hogy kényszerítené a mamákat inkább arra biztatja őket, hogy a szoptatás jó dolog és azt is megmutatja, hogy milyen csodálatos érzés is egyben.”