Tekerd alufóliába a lábad, meggyógyulhatsz tőle

Alufólia minden háztartásban van, igaz? Akkor ideje, hogy ne csak az ételek csomagolására használd, hanem arra is, hogy az egészségügyi problémáidat kezeld.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egészség és lélek
2017. február 18. Femcafe

Csökkenti a nátha tüneteit

A melegebb tavaszi idő beköszöntével újra megnövekszik a nátha, a megfázás kialakulásának veszélye, ám jó hír, hogy gyógyszerek nélkül is enyhítheted a kínzó tüneteket. Tekerd be mindkét lábfejedet 5-7 réteg alufóliába, és hagyd rajta legalább egy órán keresztül. Ezután várj két órát, majd ismételd meg a műveletet. A fólia képes megszüntetni a gyulladást, így hozzásegít ahhoz, hogy hamarabb kigyógyulj a betegségből. Ha a tüneteid nem múlnak el egy héten belül, akkor fordulj orvoshoz.

Enyhíti az égési sebek fájdalmát

Sok ember nem tudja, hogy az alumínium fólia sokkal jobb gyógymódot jelent az égő bőrre, mint bármi más. Az amerikai kutatók egyenesen azt javasolják az orvosoknak, hogy az égési sebeket alufóliával kezeljék. Először mosd le hideg vízzel a sérült bőrfelületet, majd törölközővel óvatosan töröld szárazra. Jöhet egy réteg nyugtató kenőcs, majd egy réteg alufólia, amit jól rögzíts a kényes részre. Próbálj meg pihenni, és a fájdalom tovaszáll!

A cikket itt tudod továbbolvasni!