Családháló

Kezdőoldal Egészség és lélek Terminustúllépés? Így bírhatod ki!

Terminustúllépés? Így bírhatod ki!

A terhesség utolsó napjai talán a legnehezebbek: minden nap úgy kelsz fel, hogy talán ma történik valami, aztán persze semmi… arról nem is beszélve, hogy valószínűleg már kifejezetten rosszul is érzed magad.

Babaszoba,
Nem könnyíti meg a helyzetedet az sem, hogy mindenki – bár kedvesen – állandóan érdeklődik, egyben vagytok-e még. A hormonjaid sem kímélnek, mindened fáj, és csak szeretnél túlesni az egészen! Hogyan lehet ezt egyáltalán túlélni?
Sétálj!
Sétálj annyit, amennyit csak bírsz! Az egyik régi meglátás szerint a sétálás, lépcsőzés beindíthatja a szülést, arról nem is beszélve, hogy a szabadtéri mozgás a stresszt is csökkenti, és legalább könnyebben eltelik az idő, mint otthon, a négy fal között.
Fogadd el magad!
Biztos neked is ismerős a fészekrakó ösztön. Nos, a babaszoba csinosítgatása nemcsak “kötelesség”, de a figyelmedet is nagyszerűen elterelheti. Hajtogasd össze a kisruhákat, rendezd át a fűszeres szekrényt vagy válogasd ki azokat a könyveket, amelyeket odaadományozhatsz a helyi könyvtárnak!

A cikk folytatásához kattints.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Hogyan válhatunk nevelőszülővé? – Ami biztosan kell hozzá: nagy szív!

Nyolcezer gyermek vágyik biztonságos otthonra és szerető családra Magyarországon. Az ő életüket és jövőjüket változtathatja széppé az, aki a szeretetét...

Close