Várandósan is szexisen – Babydoll tréning fotókkal!

Kismamaként is fontos, hogy egészséges, biztonságos körülmények között olyan mozgásokat végezzenek a hölgyek, amelyekkel szexinek érezhetik magukat. A Babydoll tréninget épp ezért találták ki.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 21. bencze.aron

Kismamaként is fontos, hogy egészséges, biztonságos körülmények között olyan mozgásokat végezzenek a hölgyek, amelyekkel szexinek érezhetik magukat. A Babydoll tréninget épp ezért találták ki.


Egy nő életében a legvarázslatosabb dolog, amikor gyermeket vár. Rengeteg szakember foglalkozott már azzal, hogy ebben az időszakban milyen mozgásformákat kell vagy ajánlott alkalmazni, hogy a szülés a babának és a mamának egyaránt kellemes élmény legyen.

Kevesebben gondolnak azonban arra, hogy a nők áldott állapotban is szexinek és vonzónak érezzék magukat. Ebben nyújt segítséget a Dollhouse kismama-tréningje, a Babydoll program, ahol a kismamák elsajátíthatják a különböző mozgásokat, melyekkel nagy pocakkal is önbizalommal telivé válhatnak.

„A Babydoll tréning ötlete azért született meg, mert rengeteg kismama nem érzi magát nőiesnek a terhesség alatt, és úgy gondolja, ebben az időszakban nem lehet szexi és vonzó. Ez persze nem igaz, hiszen a várandósság a legnőiesebb dolog a világon. Épp azt szeretnénk ezeken az órákon bemutatni a nőknek, melyek azok a mozgások, amiket áldott állapotban is nyugodtan végezhetnek, s közben magabiztosnak érezhetik magukat” – mesélt a Babydoll tréningről Nemesvári Krisztina, Cofi, a Dollhouse trénere, aki maga is várandós.

Az a kismama is bátran kipróbálhatja a Babydoll tréninget, aki előtte nem edzett, ugyanis a mozgások direkt úgy vannak kitalálva, hogy mindenki számára könnyedén és biztonságosan elvégezhetőek legyenek.

„A tréning összes mozdulatát szakemberek állították össze: nőgyógyászok, orvosok és szakértők, hogy minden mozgás megfelelő és biztonságos legyen, mind a kismama, mind a baba számára. Olyan koreográfiákat tanítunk egy-egy órán, amik csajosak és szexik, ezzel együtt könnyedek és átmozgatják a pocakot, a derekat. A tréning nem csak a nőiesség megőrzésében játszik nagy szerepet, de a szülésre is felkészít, sőt segítséget is nyújt a gyorsabb regenerálódásban. Én, mint kismama csak ajánlani tudom a gyakorlatokat, hiszen jóleső érzés mamának és babának egyaránt, ráadásul az órákon olyan nők találkozhatnak, akik hasonló helyzetben vannak, és megoszthatják tapasztalataikat, tippjeiket egymással” – árulta el mosolyogva Cofi.