10 idegesítő dolog, amit a párodnak el kell viselnie a terhességed alatt

A terhesség alatt a legtöbb nő felveszi a szürke szemüveget - rengeteget panaszkodik - itt fáj, ott fáj. Aránytalanul kevés szó esik a pozitívumokról. A legtöbb panasz a férjek nyakába zúdulnak. A bosszantó szokásokról nem is beszélve.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2017. március 14. Babaszoba

Amikor épp babát várunk, nehéz kívülről szemlélni magunkat. Gyakran észre sem vesszük, hogy mennyi bosszantó dolgot mondunk, vagy cselekszünk. Ha megértő társunk van, akkor simán veszi az akadályokat, és empatikusan viszonyul ezekhez, vagy legalábbis gálánsan szemet huny ezek felett. Légy hálás érte. Neki sem könnyű.

Legalább ötvenszer emlékeztetjük a terhességre egyetlen nap alatt

A favorit téma a terhességi teszten megjelent két csíktól kezdve a terhesség. Sokkal többet emlegetjük a terhességgel járó dolgokat, állapotunkat, mint az “indokolt” lenne. Vagy legalábbis, mint azt a kedvesünk valószínűleg hallani szeretné.

Ami eddig jó volt a lakásban, mára nem az

Nem jó a bútorok elrendezése. Szörnyű a fal színe. Életbevágó dolgok hiányoznak… A fészekrakó ösztön bámulatos dolgokra képes rávenni a nőket.

Térfoglalás

Ahogy nő a pocak, úgy kell egyre nagyobb hely az ágyban. Ha még szoptatós párnát is használunk az alvás kényelmét fokozandó, akkor még kisebb helyre szorul életünk szerelme.

Ruhafoglalás

Tulajdonképpen össze is lehetne gereblyézni a két ruhásszekrény tartalmát. A kedvenc ruhadarabunk a férjünk pólója. Majd visszaadjuk. Ha addig tönkre nem megy.

A cikk ITT folytatódik