20 és 50 százalékos kedvezmény a vonatjegyekre! Csak most!

Március 2-5-ig tart az Utazás 2017 kiállítás. Azért, hogy minél többen ellátogassanak az eseményre a MÁV-START számos InterCity, gyors- és sebesvonatát megállítja Kőbánya felső állomáson. Emellett pedig a MÁV-START és a GYSEV is 50%-os menettérti kedvezményt kínál a rendezvényre utazóknak.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
program
2017. március 03. Családháló

Az 50%-os jegy alkalmi menettérti kedvezményt jelent, bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. A kedvezményes jegy visszautazásra csak abban az esetben érvényes, ha azt az utasok a kiállítás helyszínén lebélyegeztetik a MÁV-START standján – A pavilon, 204/A – vagy a passzázson álló mobilpénztár-autónál, a kiállítási napokon 10 és 18 óra között.

További kedvezményeket is kínálnak azonban a rendezvénnyel kapcsolatban. A MÁV-START standján vagy a mobilpénztár-autóban váltott teljes árú menetjegy árából a vasúttársaság – szolgáltatási területén bármely viszonylatra – 20%-os kedvezményt biztosít. Amennyiben a látogatók menetjegyet vagy bérletet vesznek, illetve START Klub 50%-os kártyát vagy Társkártyát vásárolnak, minden elköltött 1000 forint után 100 forintos kupont kapnak, maximum 5000 forint értékig.

További részleteket a kedvezményekről, és a részletekről ITT olvashattok.