5. Országos Rajzfilmünnep – rajzpályázat + JÁTÉK

A KEDD Animációs Stúdió 5. alkalommal rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet november első hétvégéjén. Idén országszerte több mint 60 helyszínen, 120 animációs film közül válogathatnak a rajzfilmek szerelmesei. A vetítések mellett most is számos kiegészítő program várja a látogatókat: kiállítás, rajzfilmes tájékozódási verseny, kézműves foglalkozás, kirakodóvásár és sok más családi élmény! A program előtt a szervezők rajzpályázatot hirdetnek. A Családháló mint médiatámogató pedig játékot indít.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
játék
2017. október 25. Antal-Ferencz Ildikó

Az idei rendezvénysorozat fővédnöke Bartos Erika, Pro Familiis-díjas, számos egyéb elismerése mellett a 2017-es Év Gyerekkönyve Díjat is elnyerő meseíró, többek között a nagysikerű rajzfilmsorozat, a Bogyó és Babóca írója és rajzolója.

A program előtt a szervezők rajzpályázatot hirdetnek. Azok között, akik beküldenek egy általuk készített alkotást, értékes nyereményeket sorsolnak ki. Az ünnep után az Országos Rajzfilmünnep facebook oldalán a közönség is szavazhat kedvenceire.

A rendezvény médiatámogatója a Családháló is. Azok között, akik játszanak velünk az FB oldalunkon, kisorsolunk egy kuflis ajándékcsomagot, amely tartalmaz egy kuflis foglalkoztatót, egy kulfis könyvet és egy kulfis matricát. 


 Rajzfilmünnep rajzban (pályázati kiírás)

Szeretsz rajzolni? Színezni? Rajzban mesélni? Van kedvenc rajzfilm figurád? Olyan mesebeli barátod, akit szívesen lerajzolnál? Szívesen emlékszel vissza egy jelenetre egy mesefilmből? Vagy arra, amikor a családdal együtt moziztok? Ha a Rajzfilmünnep neked is eszedbe juttat egy kedves képet, emléket, amit szívesen megosztanál, rajzold le! Küldd el e-mailben és nyerj ajándékutalványt, vagy Egy kupac kufli DVD-t.! A pályázatra 14 év alatti gyerekek alkotásait várják.

Hogyan tudsz jelentkezni és leadni a rajzodat?

Készítsd el az alkotásod! Amikor készen vagy, fényképezd le. (Használj nagy felbontású fotót.) Szólj anyukádnak vagy apukádnak, hogy töltsék ki az oldal alján található regisztrációs űrlapot és csatolják a lefotózott alkotásod. 2017.november 5-ig töltheted fel rajzaidat. A beérkezett alkotásokat a szervezők feltöltik a www.rajzfilmunnep.hu oldalra egy galériába és az Országos Rajzfilmünnep Facebook oldalára. A „Rajzfilmünnep Rajzban” pályázat minden résztvevőjét e-mailben értesítik képe beérkezéséről.

 

Nyeremények

Minden résztvevőt megajándékoznak egy letölthető kufli-színezővel és egy 5% kedvezményre jogosító kuponkóddal, amelyet a KEDDShop webáruházban egyszeri vásárlás során használhattok fel. Mind a színezőt, mind a kuponkódot e-mailben juttatják el a résztvevőkhöz. A résztvevők között 4 db 5.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolnak ki, melyet a KEDDShop webáruházában használhattok fel. Ezen kívül 5 db Egy kupac kufli DVD-t is kisorsolnak.

November 8-15. között közönségszavazást tartanak az Országos Rajzfilmünnep Facebook oldalán. A november 15-ig legtöbb likeot összegyűjtő alkotás szintén egy 5.000 Ft értékű KEDDShop vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.

Ha bármilyen kérdésetek merülne fel a pályázattal kapcsolatban, érdeklődjetek a kapcsolat@rajzfilmunnep.hu címen.


Játék a Családháló FB oldalán

A KEDD  Animációs Stúdió felajánlott a Családháló olvasói számára egy kuflis ajándékcsomagot, amely tartalmaz egy kuflis foglalkoztatót, egy kulfis könyvet és egy kulfis matricát. Akit érdekel az ajándékcsomag, játsszon velünk az FB oldalunkon!