5+1 celebanyuka, aki korán vállalt gyereket

Annak, ha egy nő fiatalon vállal gyereket, egy sor előnye van. Így vélekednek erről az alábbi világhírű anyukák is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. július 07. Családháló
  1. Sofia Vergara

A Modern Család sztárja 19 évesen adott életet fiának, Manolonak. Vergara középiskolai szerelméhez, Joe Gonzalezhez ment hozzá. A pár sajnos elvált egy évvel Manolo születése után. Vergara elismeri, hogy szingli anyának lenni időnként nehéz, de azt is hozzáteszi, hogy a fiatalon szülésnek nagyon sok előnye van. „19 évesen mindenhez elég energiám volt”, emlékszi vissza a színésznő.

  1. Reese Witherspoon

Reese húszévesen, 1997-ben ismerkedett meg Ryan Phillippel, és két évvel később született meg első lányuk, Ava Elizabeth. A színésznő elismerte, hogy ilyen fiatalon anyának lenni igen komoly kihívás volt, ám sikerült megbirkóznia a feladattal.

  1. Kate Hudson

2004-ben, négy évvel azután, hogy Kate hozzáment a Black Crowes frontemberéhez, Chris Robinsonhoz, megszületett kisfiuk, Ryder. A Majdnem híres sztárja mindössze 24 éves volt ekkor, és sokáig nem is érezte, hogy igazán anya lenne. „Ahogy elkezdtem idősödni, és 28, 29 éves lettem, akkor döbbentem rá, hogy fiatal anyuka vagyok! Micsoda érzés volt!”, mondja Hudson.

  1. Britney Spears

Britney 23 évesen szülte meg első babáját, Sean Prestont. Mielőtt várandós lett, ezt írta weboldalán: „16 éves korom óta híres vagyok, körülutaztam a világot. Az egyetlen dolog, amit eddig nem tapasztaltam meg, az az, ami a legközelebb áll Istenhez, és ez nem más, mint egy baba vállalása. Alig várom!”

  1. Adele

A Grammy-díjas énekesnő 24 évesen adott életet kisfiának, Angelonak. Valósággal sokkolta rajongóit, amikor 2012-ben weboldalán jelentette be, hogy várandós. Ám nem sokkal a nagy hír nyilvánosságra hozatala előtt elmondta a People magazinnak, hogy 30 éves koráig három fiút szeretne szülni. Adele hozzátette: „Jobb, ha már most nekikezdek a dolognak!”

+1. Victoria Beckham

Victoria 24 éves volt, amikor Brooklyn Joseph megszületett. Az ex-Spice Girl és férje, a világhírű futballista David Beckham azóta még három gyereket vállaltak: Romeót, Cruzt és Harpert.

via