7 dolog, ami minden anyában megegyezik

Az anyaságot, az anyai feladatok teljesítését minden nő másként éli meg, mégis van néhány dolog, amikben mind megegyezünk. A fontossági sorrend ugyan változhat, de egy marad; az anyai szerepünk maradéktalan ellátása.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. július 02. Babafalva

A privát szféránk gyakorlatilag megszűnik létezni

A békés vécén ücsörgés már a múlté, napközben a másik félre való koncentrálásnak is lőttek – legyen az szemtől szemben vagy épp a vonal másik végén… de éjszaka sem lehetünk biztosak abban, hogy nem tört ránk a gyerek, mondjuk épp a házaséletünk közben.

Többet énekelünk, mint eddig összesen

Mindenhez az kell: altatáshoz, megnyugtatáshoz, játékhoz, utazás vagy épp sorban állás közbeni lefoglaláshoz… Az éneklés rendkívül hasznos eszköz anyaként a kezünkben. A bibi ott kezdődik, mikor a gyerek képes annyira kifejezni magát, hogy értésünkre adja, nem szeretné, ha többet énekelnénk, mert szörnyen rossz a hangunk.

Új képességeink fejlődnek ki

Egy kézzel is képesek lennénk megszerelni egy elromlott panelt, valamelyik űrállomáson, és orvosokat megszégyenítő módon kerülünk egy percen belül képbe az éjszaka közepén is. Az anyák az abszolút szuper emberek, ez nem kétséges.

Számunkra nincs lehetetlen

Bármikor legyőzzük a sötétben ólálkodó szörnyeket, nem okoz gondot két szatyorral, egy kismotorral és egy hisztis gyerekkel utazni a buszon, sőt, még egy három fogásos menüt is képesek vagyunk összeütni fél óra alatt.

A cikk itt folytatódik!