Az alábbi tartalom 18 éven felülieknek tekinthető meg, mivel az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Elmúltál 18 éves?

Igen
Nem

A fütyi színeztetők az új lelki vámszedők

Óriási port kavart néhány napja, az elsősöket célzó felvilágosító (?) könyv, amely képeivel, és kendőzetlen szövegével az első pillanatban sokkot okozott még nekem, a sok harcot látott és megvívott három gyermekes szülőnek is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színező
2017. március 28. Családháló

Abszolút mértékben érint a történet két 6 éves és egy 8 éves gyermekkel az oldalamon. Akiknek ugye szól. Amikor egyik este férjemmel beszélgettünk erről a nevezzük „felvilágosító” szennyről és a tartalmáról (az illusztrációkat most nem említeném) a következő kissé talán elvont, de számomra teljesen logikus vélemény jutott az eszembe.

A kisfiam ma hittan órán lerajzolta az embereket, ahogy feltartott kézzel viszik a pénzüket a vámszedő asztalára. A fütyi színeztetésével még csak lelki vámot szednek a kiadvány készítői és kiadói, de később, majd felnőttként más a fogyasztás templomában már könnyű lesz kicsikarni a nagyobb „vámot” is belőlük. Jól nevelt, fogyasztó, liberális állampolgárok lesznek. Lelkükben a színezett fütyi, később már a mammon. Innen már csak egy ugrás a gender wc.

Prűd ország vagyunk, de a normálisan működő családokban azért elkerülhetetlen, hogy a szüleit (jelen esetben nőről és férfiról beszélek) néhanapján meztelenül látja a gyermek. vajon melyikük nem tudja, hogyan néz ki egy pár meztelenül?

És mielőtt megdobál bárki paradicsommal, igenis fontosnak tartom a felvilágosítást. A mai felgyorsult és néha a számomra is kifordult értékrenddel és tempóval kifejezetten fontos, hogy a gyerekek tudják tetteik következményét. Az, hogy ne 14-15 évesen szembesüljenek a szexualitással.

De könyörgöm 6 éveseknek a színezhető kép alatti felirat a következő?

„Ezután lefekszenek egymással, s apa beteszi anya puncijába a fütyijét. Ekkor ők nagyon-nagyon boldogok és együtt mozognak.”

A citizengo.org-nál több mint 11 ezer ember jelezte, hogy köszöni, nem tart igényt a kiadványra.

“Az imént értesített minket a Regnobooks Kiadó, hogy visszavonták a kereskedelmi forgalomból a “Napközis házi feladat 1. osztály” munkafüzetet, amely 6-7 éves gyermekeket célzott meg olyan kendőzetlen szexuális képekkel, amelyeket még a Facebook is pornográf tartalomnak minősített. A kiadvány példányait bezúzták, és elnézést kérnek mindenkitől, akit a kiadvány tartalma bármilyen okból megsértett.”

Köszönjük a munkájukat! Szerencsére még mindig vannak betartandó határok…ha összefogunk.