A magánszféra is támogatja a nagycsaládosokat

A TritonLife csoport – mely többek között a Róbert Magánkórház tulajdonosa is – a NOE célkitűzéseinek segítése érdekében hosszú távú támogatási szerződést kötött a családokat segítő civil szervezettel. Az első szakaszban évi ötmillió, összesen tizenötmillió forint készpénzadománnyal segíti a közhasznú egyesületet és annak tagjait.

támogatás
2019. március 01. NOE

A TritonLife csoport – többek között a nagy meddőségi és szülészeti-nőgyógyászati központtal is rendelkező Róbert Magánkórház tulajdonosaként – a Nagycsaládosok Országos Egyesülete célkitűzéseit megismerve, azok megvalósítását segítendő, hosszú távú támogatási szerződést kötött a családokat segítő közhasznú civil szervezettel. Az első szakaszban a TritonLife csoport tulajdonosa, a MedAlliance Holding Zrt. évi 5 (öt) millió, összesen 15 (tizenöt) millió forint készpénzadománnyal segíti a közhasznú szervezetet és annak tagjait, azokat a családokat, akik minimum három gyermeket vállalnak és nevelnek, nem mindig egyszerű körülmények között – közölte a NOE.

„A családbarát társadalom egyik jele, hogy a magánszféra társadalmi szerepvállalása egyre nagyobb mértékben a családok, a családszervezetek felé irányul. Egyesületünk több piaci szereplővel is ápol partneri kapcsolatot, a TritonLife csoport támogatása azonban ezek közül is kiemelkedik, mind összegszerűségében, mind pedig távlatiságában. Egyrészt három évig biztosan számíthatunk partnerségükre, másrészt pedig kapcsolatunk más területeken is hasznosul, speciális szakmai tapasztalataikkal további segítséget is nyújtanak a családok számára, s rendezvényeinken is találkozhatunk a jövőben velük. Nagyon köszönjük a TritonLife csoport támogatását, amely jelzi, hogy a cégcsoport vezetőiben olyan emberekre találtunk, akik tesznek másokért, s akikre nem csupán partnerként, de a magyar nagycsaládosok barátjaként is gondolhatunk és számíthatunk. Biztosítottuk az adományozót, hogy a következő időszakban a TritonLife támogatásából befolyó 15 millió forint adományt a lehető legkörültekintőbben, a leginkább rászoruló családok támogatására fogjuk fordítani, melyről a későbbiekben rendszeres visszajelzéssel is élünk majd.”– nyilatkozta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE Elnökasszonya.

„Mind magán-, mind üzletemberként pontosan tudom, milyen nehézségekkel küzdenek a gyermeket vállalók, különösen a sok gyermeket vállaló családok. 57 éves múltam, de már a hatodik unokánk születését várjuk ebben az évben a feleségemmel. A Róbert Magánkórház társtulajdonosaként, ahol évente több, mint 1.100 gyermek látja meg a napvilágot, és ahol kiemelt meddőségi központunkban sok száz párnak segítünk a szülővé válás rögös útján minden évben, szintén látjuk mit jelent a család, mit jelent a gyermek, és mit jelent az anyaság. Mi sem természetesebb, mint hogy az üzleti hasznunk egy részét ilyen nemes célok támogatására fordítjuk. 2018 a családok éve volt. Mi szeretnénk elősegíteni, hogy a következő évek is a családokról és gyermekekről szóljanak.” – teszi hozzá Dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke.