A második családhálós szilveszterre

Nem egyszerű, de annál izgalmasabb évet tudhatunk magunk után. Sok minden történt a világban, nem is szólva kis hazánkról, s ugyancsak rengeteg dolog történt a Családháló háza táján. Tekintsünk vissza egy pillanatra!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 27. Paulik András

Nem egyszerű, de annál izgalmasabb évet tudhatunk magunk után. Sok minden történt a világban, nem is szólva kis hazánkról, s ugyancsak rengeteg dolog történt a Családháló háza táján. Tekintsünk vissza egy pillanatra!


Még egészen hideg volt, amikor tavasszal a Nagy Margit híd teszt keretében megannyi babakocsival és kisgyerekkel felszerelkezve bejártuk a frissen felújított hidat, hogy teszteljük, mannyire sikerült a gyerekes családok szempontjait is figyelembe venni a rekonstrukció alkalmával.

A nyár derekán rekkenő hőségben rendeztük meg a budapesti Orczy parkban ingyenes Családi Olimpiánkat, amelyre ezrek jöttek el. Volt, akit az Alma együttes koncertje vonzott, míg másokat a sokféle különleges sportolási lehetőség, vagy éppen a kalandpark.

Nyár után meghívást kaptunk a Népesedési Kerekasztal megbeszéléseire. Kíváncsiak a véleményünkre, ezáltal a ti véleményeitekre!

Ősszel belefogtunk, hogy a családháló.hu és az erre épülő több ezres Facebook-közösségünk segítségével igazi “hálózatot” alakítsunk ki Magyarországon. Ezért meghirdettük babasarok pályázatunkat, amelyre rengeteg nevezés érkezett. A tíz kiválasztott hamarosan mind megkapja a nyereményt, s Családháló.pont titulust is, amelyek reméljük hamarosan átszövik majd az egész országot.

December közepén megmozdulást szerveztünk az Alkotmánybíróság épülete elé, ahol nemtetszésünknek adtunk hangot a család definíciójának megsemmisítése miatt. A néhány nap alatt megszervezett demonstrációra legalább kétszázan eljöttetek, amelyet ez úton is köszönünk!

Karácsonykor pedig meghirdettük első fotópályázatunkat, amelyre még mindig várjuk – a Facebook-oldalunkra felöltve – azokat a családi képeket, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a karácsonyhoz! Színvonalas könyvekkel díjazzuk majd a legjobbakat!

Összességében elmondható, hogy rendezvényeinkről az egészen nagy médiumok is beszámolnak, publicisztikáinkat, interjúinkat idézik, szemlézik, eseményeinkről sokszor nem csak szöveges cikkben, de képgalériával, videóval is beszámolnak!

Találkozhattatok velünk a Babaexpón és egyre több eseményt is tudunk segíteni médiatámogatóként.

Ezeken kívül igyekeztünk a legérdekesebb témákról írni, a leginkább értékalkotó–, vagy a figyelem középpontjába került emberekkel interjút készíteni, alaposan körbejárni az otthonszüléstől kezdve a gyermeknevelés témáján át a leginkább húsbavágó kérdéseket, s próbáltuk tenni mindezt szórakoztatóan és érthetően.

Olvasótáborunk és Facebook-követőink száma szépen gyarapszik. Az ő kedvükbe igyekszünk tenni, amikor partnereink segítségével megannyi nyereményjátékot hirdetünk meg értékes nyereményekkel. Leghűségesebb olvasóinknak hamarosan elérhetővé tesszük a Családháló kártyát, amely rengeteg kedvezményre jogosítja majd fel tulajdonosukat.

Továbbra is várjuk ötleteiteket, visszajelzéseiteket, amelyekkel még hasznosabban tudjuk majd szolgálni a családosok érdekeit, informálni és szórakoztatni őket. Titeket!

Kívánunk kollégáimmal együtt boldog családokat és mosolygós gyermekeket 2013-ra minden kedves olvasónknak!

Paulik András
főszerkesztő