A New York-i gyerekek a legelkényeztetettebbek az USA-ban

A New York-i gyerekek a legelkényeztetettebbek az USA-ban, azon belül a manhattaniek - derült ki a Bundle amerikai kereskedő cég felméréséből.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2012. augusztus 31. Családháló

A New York-i gyerekek a legelkényeztetettebbek az USA-ban, azon belül a manhattaniek – derült ki a Bundle amerikai kereskedő cég felméréséből.


Készítői arra alapozták lajstromukat, hogy melyik városban mennyit költenek a szülők kisgyerekeikre, de a költségekben nem szerepeltették az élelem- és gyógyászati kiadásokat. Manhattant egy másik New York-i városrész, Brooklyn követi, a harmadik hely Miamié.

A negyedik helyen Minneapolis áll, ami azért meglepő, mert vele idővel egybeépült testvérvárosa, Saint Paul csaknem sereghajtó. Az egymás tőszomszédságában élő szülők az utóbbi városban feleannyit költenek gyerekükre, mint a minneapolisiak.

A középmezőnybe tartozik egyebek közt Nashville, Chicago, San Diego. A sereghajtók – azaz a gyermeküket legkevésbé kényeztetőnek tűnő nagyvárosok az USA-ban: Columbus, Indianapolis, Madison és Milwaukee – adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.