Ajándékötletek férjeknek és barátoknak

Elege van az unalmas karácsonyi ajándékokból? Tudja, hogy a barátnője vagy a felesége legszívesebben a fejéhez vágná a huszadik parfümöt vagy tusfürdőt? Kitagadná, ha konyhai eszközzel lepné meg? Ha nincs ötlete, de szeretne nagy örömet okozni, íme, néhány tipp, hogy mit tegyen a fa alá, amivel remélhetőleg újra meghódíthatja a szívét!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2016. december 19. Origo

Surprised woman receiving Christmas gift from man in snowy field

Csábítóknak

Fehérneműből soha nem elég! Cipőből sem, de azzal ne is kísérletezzen… Szóval irány a bolt, ahol különböző csipkecsodákat lehet venni. A 2017-es divatot a vad és szenvedélyes színek uralják majd. A színpalettán megtaláljuk a zöld, a kék, a fehér, a karamell szikrázóan fényes árnyalatait is, ezekből válasszon nyugodtan. Emellett pár száz forintért 24 részes tárolódobozt is vehet hozzá, így mindig kéznél lesznek majd a csábító darabok.

enmex-qixi-gifts-ladies-watch-ol-ladies-bracelet-table-fresh-fashion-ceramic-pure-white-tone-watch_2

Romantikusoknak

Nem nagyon találni olyan nőt, aki elutasítana egy kis kényeztetést, így a wellness szállodák, masszázsok biztos, hogy nyerő ajándéknak számítanak, ha a pénztárcája megengedi ezt a luxust. Vehet színházjegyet is, ami nem csak tökéletes ajándék, de egy életre szóló emlék is lehet majd a számotokra. Ha azonban alacsonyabb költségvetésből kell megoldania ezúttal a meglepetések beszerzését, akkor romantikus időtöltés lehet például szerelmeseknek Szolnoki-Szendrődi Judit és Gál László már sokszor ajánlott könyvjátéka, amelyben befejezetlen mondatok és szabadon alakítható grafikák vannak, melyek egyetlen egyéni és személyes történetté formálhatók.

A cikk itt folytatódik!