Alagút a fény végén – Adrian és Bridget Plass Magyarországon!

Vasárnap Magyarországra látogat a híres brit keresztény író, Adrian Plass, és felesége, Bridget. A pár a HArmat Kiadó meghívására érkezik hazánkba, hogy Adrian új, magyarul megjelent könyvéről beszéljen.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. május 17. Gyarmati Orsolya

A Harmat Kiadó által rendezett előadásra 2017. május 21-én, vasárnap 18.30-kor kerül sor a kelenföldi Montázs Központban (1119 Bp., Etele út 55.). Az esemény Facebook-oldala itt érhető el!

Adrian Plass számos könyve megjelent már magyarul. Ezúttal a Kegyes kétbalkezes és a gyülekezeti hétvége című kötetéről fog beszélni.

Íme, egy kis részlet kedvcsinálónak: „Az idő gyorsan repül. Holnap már indulunk is Sértetlenvölgybe. El sem hiszem! Remélem, minden rendben lesz. Azelőtt mindig optimista voltam, amikor Isten rám bízott egy feladatot. Később ez megváltozott, és úgy gondoltam, hogy biztosan rosszul fog elsülni minden, mert olyan gyakran ez történt. Most már tudom, hogy a dolgok ritkán sikerülnek olyan jól, mint ahogy szerintem sikerülniük kellene, ugyanakkor szinte soha nem alakulnak olyan rosszul, mint ahogy aggodalmaim előrevetítik. Épp most mutattam meg Anne-nek ezt az utolsó bekezdést, és megkérdeztem tőle, szerinte felfedezhető-e benne a fejlődés az éretté válás felé. Azt mondta: – Igen drágám, már majdnem sikerült utolérned magad. Szép munka! Most akkor ez dicséret volt?”