Állítsuk meg együtt az ENSZ homoszexuális programját!

A CitizenGO újabb petíciót indított, ezúttal az ENSZ történetének legmarkánsabb családellenes javaslata ellen, amely nemzetközi szinten segítené a homoszexualitás és transzszexualitás jelenlétét – minden szinten.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2016. november 16. Családháló

Az Emberi Jogi Tanács 32/2 számú határozata, melyet az ENSZ közgyűlése javasolt a , „Védelem a szexuális irányultság és nemi identitás-alapú erőszakkal és diszkriminációval szemben” nevet kapta. S hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Nos, Az ENSZ homoszexuális programjáért felelős (LMBT) ombudsman hivatala már júniusban elindult. Az állásokat radikális homoszexuális aktivistákkal töltötték fel. Feladatuk olyan vizsgálatok és eljárások lefolytatása, melyek igencsak tolakodóak lesznek, és túllépik a nemzetközi jogban lefektetett hatásköröket.

A CitizenGO szerint a családvédő törvényeinket elfelejthetjük, ha működésbe lép a gépezet. Az emberi jogok köpönyegével burkolva kell az országoknak előmozdítania a homoszexualitást és a transzszexualitást. 

A határozat ellen az ENSZ afrikai országainak csoportja már erősen tiltakozik. A CitizenGO petíciójával – amelyet 104 országban terjesztenek – talán meg lehet állítani ezt a beteges és elképesztően romboló hatású programot!

Egyes országok amiatt aggódnak, hogy ha az LMBT ombudsman ellen fordulnak, egyben szemben találják magukat az Egyesült Államokkal, az Európai Unióval vagy néhány erős és gazdag országgal. Ez a későbbiekben negatív hatással lehet a külkapcsolataikra.

Az afrikai országok az LMBT ombudsman hivatalát megkérdőjelező javaslatot nyújtottak be az ENSZ Közgyűlésének. Bátorítsuk őket a további lépésekre, mert könnyen elszigetelődhetnek az intoleráns LMBT rendszer nyomása alatt.

Segítsen Ön is, hogy a politikusok, a diplomaták és a vallási vezetők is lépjenek családjaink és gyermekeink védelme érdekében, és így együtt sikerüljön megakadályoznunk az új ombudsmani hivatal működését!

A petíció szövege a következő:

„Tekintettel az Emberi Jogi Tanács (A/71/53) számú jelentésére a 32/2 számú, „Védelem a szexuális irányultság és nemi indentitás alapú erőszakkal és diszkriminációval szemben” című határozatról, a következőket javasoljuk:

A Közgyűlésnek át kell gondolnia a „szexuális irányultság és nemi indentitás alapú erőszak és diszkrimináció független szakértőjének” hivatalát. Meg kell bizonyosodnia arról, hogy az ENSZ ezen a szerven keresztül nem indít nemzetközi kampányokat a családok lerombolása, és gyermekeink erkölcsi nevelése ellen.

Az egyértelmű szavazat helyett történő tartózkodás nem helyénvaló, amikor a családjainkról és gyermekeink jövőjéről van szó. Nem állhatjuk meg szó nélkül, ha házasságunkat, családjainkat és gyermekeinket veszély fenyegeti.

Nem lehet a helyzetre megoldás a fejlesztési segélyek visszavonása. Az ilyen irányú fenyegetésekkel nem vásárolható meg a gyermekeink egészséges testi-lelki fejlődése.”

A petíciót ERRE A LINKRE KATTINTVA írhatod alá!