Almási Kitti: Hétköznapi hősök – Népszerű előadók sorozat + JÁTÉK

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Dr. Almási Kitti
2018. január 23. Családháló

Dr. Almási Kitti előadása a hétköznapi hősökről szól. Azokról, akik nap mint nap teszik a dolgukat, helytállnak a munkahelyükön, a család mellett és mindezeken felül még a magánéletükre is fordítanak energiát. Hősök ők?

Időpont: febuár 7, 19:00 óra
Helyszín: Tárogató Úti Színpad ( Volt IBS Színpad), Színházterem, 1021 Budapest, Tárogató u. 2-4.

JegyvásárlásITT.

A Családháló olvasói egy páros belépőt nyerhetnek az előadásra, ha játszanak érte az FB oldalunkon!


Dr. Almási Kitti 1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, a III.-as Pszichiátriai Ambulancián, az intézet bezárása óta magánpraxist folytat.

Kezdetben főként drogproblémákkal jelentkezőkkel foglalkozott, majd inkább a szexuális bántalmazást/zaklatást elszenvedett nők és férfiak terápiája töltötte ki ideje nagy részét. A Lipótmezőn ismerkedett meg közelebbről a hangulat- és szorongásos zavarok terápiájával, jelenleg ez tartozik fő terápiás területei közé. Emellett párkapcsolati és önismereti kérdésekben merült el leginkább.

Eddig megjelent könyvei: Hűtlenség (2012), Bátran élni (2015), Lezárás, elengedés, újrakezdés (2017).