Andrásnak VASÁRNAPRA – Trump pro-life tanácsadója fog felszólalni az életvédő sétán Washingtonban!

Kellyanne Conway, a Trump-kampánystáb legfontosabb női tagja beszédet tart majd a 43. alkalommal megtartott Séta az Életért nevű rendezvényen Washingtonban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
1970. január 01. Családháló

Conway mellett több befolyásos személy is felszólal, többek között Timothy Dolan bíboros, new york-i érsek, Abby Johnson, a Planned Parenthood volt igazgatója valamint tévésztárok, műsorvezetők és további püspökök.

„Nagyon megtisztelő, hogy Kellyanne Conway tart beszédet az idei sétán. Mint az első nő, aki sikeres elnökválasztási kampányt vezetett és mint az élet és a családi értékek állhatatos támogatója, Kellyanne tökéletesen megtestesíti a 2017 Séta az Életért témáját, ami „Az egyén ereje”. – mondta Jeanne Mancini, a Séta az életért szervezet elnöke.

Amikor annak idején Conway csatlakozott Trump kampányához. A legfontosabb pro-life vezetők ünnepelték őt és elkötelezettségét az élet védelméért.

„Egész karrierem során ismertem és megbíztam Kellyanne Conway-ben,” – nyilatkozta Marjorie Dannenfelser, a Susan B. Anthony List nevű életvédő szervezet vezetője. „Senki sem tudja jobban megérteni nála, hogy hogyan gondolkodnak a valódi emberek és hogyan lehet megszólítani őket.”