AnyaApaGyerekek: 1 millióan a család és a házasság mellett Európában!

Örömmel adunk hírt róla, hogy a AnyaApaGyerekek szervezői tegnap átadták az AnyaApaGyerekek európai polgári kezdeményezés Magyarországon összegyűjtött aláírásait a Nemzeti Választási Irodában.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2017. június 08. CitizenGo

A CitizenGo tájékoztatása szerint itthon kb. 55.000 ember csatlakozott a családvédő kezdeményezéshez, Európában pedig több mint 1 millióan! A szükséges minimum határt 7 ország helyett 14 országban sikerült átlépni, így Magyarország mellett Bulgária, Horvátország, Ciprus, Finnország, Görögország, Franciaország, Németország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovénia és Szlovákia is teljesítette ezt a feltételt. 

Információink szerint a magyar szervezőcsapathoz a házasság és a család védelmében közel 16 000 online és 39 000 papír alapú támogató nyilatkozat jutott el, Kisvárdától Mosonmagyaróvárig, Csepeltől Mórahalomig érkeztek a kitöltött ívek, de még Hawairól is kaptak magyar aláírásokat. Messzire ment tehát a híre a kezdeményezésnek!

Az AnyaApaGyerekek szervezői és képviselői köszönik a támogatást, az aláírásokat és mindazokat a lépéseket, amiket a kezdeményezés sikere érdekében az elmúlt másfél évben történt a házasság és a család védelmében. A Családháló szerkesztősége gratulál a CitizenGo-nak a hatalmas és kitartó munkáért! Egy óriási Európán átívelő összefogás eredménye ez az 1 millió aláírás, aminek mindannyian részesei vagyunk. 

 


A CitizenGO.org aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretnél többet megtudni a CitizenGO-ról, kattints ide vagy kövesd őket a Facebookon vagy Twitteren.