Apa, ezeket csak Te taníthatod meg a fiadnak!

A gyermeknevelés – főként az első 2-3 évben – elsősorban az anya első számú feladata. Ez abból adódik, hogy ő van a picivel a legtöbbet. Ám neked, apuka, bizony komoly szereped van már ebben az időszakban is. Most mutatunk 6 olyan dolgot, amit bizony csak Te taníthatsz meg a fiadnak.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. június 01. Babafalva

Fontos, hogy egy férfitől lássa, miként kell a mosdót igazi nagyfiúként használni, de ennél sokkal többet tehetsz azért, hogy idővel igazi férfivé válhasson.

Tippek fiús apukáknak

 1. Szeresd és tiszteld az édesanyját!

  Ezzel nem csupán harmonikus és szeretettel teli légkört teremtesz otthon, kitűnő példával is szolgálsz a fiadnak. Beszélj kedvesen, bókolj, segíts párodnak és hidd el, ezek az apróságok többszörösen fognak visszaköszönni a kisfiatokban – az, ahogy később a barátnőjével, feleségével fog beszélni és bánni, mind a Te mintádra történik majd.

 2. Válj igazi hőssé!

  Nem kell feszülős nadrágot és palástot viselned ahhoz, hogy számára Te légy a SzuperApa. Elég csupán megbütykölnöd otthon valamit, vinned őt a nyakadban, leülnöd vele autózni vagy megtalálnod az elvesztett játékát a szobájában. A szemében, ezek tesznek Téged igazi hőssé.

 1. Csináljatok valami igazán fiús dolgot!

  Ez legyen egy hamisítatlan apa-fia program. Vidd el egy meccsre, menjetek el focizni, nézzetek meg együtt a tévében egy autóversenyt… a jelszó, csak Te és Ő egy olyan program keretében, amit anya kevésbé élvezne.

 2. Mutasd meg neki, hogy A FÉRFI nem egyenlő az érzéketlenséggel!

  Ez egyszerű, csak engedd, hogy lássa az érzéseidet, merj például meghatódni előtte, mikor elszaval egy mondókát az ovis évzáró.

  A cikk itt folytatódik!