Az édesapa megrendítő búcsúlevele az olaszországi buszbalesetben elhunyt lányához

Megható levelével búcsúzik az olaszországi buszbalesetben elhunyt lányától Krizsany László. Az üzenetet a sakknagymester közösségi oldalán tette közzé.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. január 25. FemCafé

“Semmire nem emlékszem az útról…”

Krizsany László közösségi oldalán közzétett levelében búcsúzik kislányától, aki egyike volt a veronai busztragédia tizenhat halálos áldozatának. A megrendítő sorainak olvasása közben összeszorul az ember szíve, ahogy az édesapa írja, Flóra nem szenvedett, valószínűleg az ütközés pillanatában azonnal életét vesztette. Amint értesültek a katasztrófáról, azonnal Olaszországba siettek, ahol a hatóságok közölték a szörnyű hírt. “Nem tudom, hogyan értünk oda, én vezettem, de semmire nem emlékszem az útról, nincsenek képek” – olvasható László bejegyzésében.

“Remélem békére leltél”

Ahogy az édesapa írja, a rendőrök a segítségét kérték az azonosításhoz, de nem tudott tisztán emlékezni az eseményekre. “Flórát nem találták meg, fennmaradt örökre a buszon, elment egy másik világba. Miután nem tudják azonosítani, kérték működjek közre DNS vizsgálatban. Ezután már elmosódnak az időpontok” – olvasható a közösségi oldalán.

Ide kattintva megnézheted László bejegyzését, melyben kislányától búcsúzik.