Babakelengye összeállítás praktikusan

Jó nagy már a pocaklakód? Hamarosan érkezik? Össze kellene már állítani az ő kis ruhatárát, hogy amikor a kezedben, kezetekben tartjátok, csak rá tudjatok figyelni, a szuszogására, az apró kezeire, a selymes kis hajára. Adunk néhány praktikus tippet, amiről ne feledkezzetek meg a baba fogadásának összeállításánál.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. október 06. Babafalva

Gift Boy Birth Clothes Line Baby Boy Baby Shower

Tudjuk, hogy sokfelé kell figyelnetek az utolsó két hónapban a baba érkezése előtt, mert mindent rendben, szépen és tökéletesen szeretnétek előkészíteni babátok fogadására. Már végig böngésztétek a neten az információkat, végigjártátok az üzleteket, mindenki mást mondott, ti pedig próbáljátok feldolgozni az információkat, de még mindig úgy érzitek, hogy tanácstalanok vagytok? Akkor adunk nektek néhány tippet, amire biztos szükségetek lesz már az első napokban!

Induláskor 56-62 méretet ajánlunk. 4-6 db hosszú ujjút, 3-4 ujjatlant, pamut anyagból. Tavaszra, nyárra vékonyabb, a hidegebb évszakokra vastagabb anyaggal, akár plüss is lehetséges. Az ujjatlanoknál jól használható az elől zárt, a vállpántnál patentos. Hosszú ujjúnál az elől végig patentos a kényelmes. Praktikus a zárt lábfejű, mert nem fázik a kicsi lába.

A cikk itt folytatódik!