Baciirtók bevetésen!

Tudtad, hogy éppen ebben a pillanatban is több millió kórokozó lehet a kezeden? Október 15-én – a kézmosás világnapja alkalmából – a fővárosban indultak bevetésre a BradoLife Baciirtók, hogy a helyes kézmosás fontosságára hívják fel a járókelők figyelmét.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. október 27. Babafalva

Korábban a Szegedi Ifjúsági Napokon is találkozhattunk velük, most pedig ismét felbukkantak, ezúttal Budapest belvárosában. A hátukon lévő tartályokból adagolták a BradoLife víz nélkül használható kézfertőtlenítő gélt, hogy elpusztítsák a járókelők kezéről a kórokozókat. Mindenki örömmel fogadta az ajándék kézfertőtlenítést: a fiatalok, akik gyakran utaznak tömegközlekedési eszközökön, és a családok is, akik a gyermekeiket igyekeznek óvni a kórokozóktól.

Egy nagymama éppen zsebkendővel próbálta megtisztítani az unokák kezét, amikor a Baciirtók a segítségükre siettek, és a fertőtlenítő géllel egy még hatékonyabb megoldást kínáltak számukra.

A Baciirtók emellett a helyes kézmosás lépéseit, valamint érdekes, ugyanakkor meghökkentő tényeket tartalmazó szórólappal igyekeztek felhívni az emberek figyelmét a helyes kézmosás jelentőségére.

A cikk itt folytatódik!