Bébiszittermeló évi 32 millióért – apróbetűkkel

Ok, négy gyerek, és nem igazán egykorúak, de egy Michelin csillagos séf főz majd rád, és a család luxusautóit is használhatod! Hol itt a probléma?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. augusztus 24. Dívány

Először is a gyerekek: négy darab van; egy 2, egy 5, egy 7 és egy 15 éves. Ez persze még nem kéne, hogy akadályt jelentsen, hisz egy hivatásos dajka, aki legalább 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik (egy másik követelmény), feltehetőleg azért választotta ezt a pályát, mert nincs ellenére, ha egész nap gyerekek veszik körül.

Ennek ellenére a 2-15 éves korig terjedő paletta azért elég nagy kihívásnak tűnik, nem lehet könnyű például egyszerre odafigyelni egy 15 évesre, nehogy elkösse a szülők Porschéjét vagy Maseratiját (amit szintén használhat majd a sikeres pályázó), és tisztába tenni egy kétévest.

Ez persze mind semmi az „apróbetűs” részekhez képest.

A dajkának ugyanis egész nap – és heti egy szabadnaptól eltekintve minden nap – reggel 7-től este 8-ig rendelkezésre kell állnia, a gyerekeket ugyanis otthon taníttatják a szülők. Amiből szintén négy darab van egyébként, mármint otthonból. A család hetente akár háromszor is repül tudniillik, méghozzá London, Barbados, Cape Town és Atlanta között, nem árt tehát, ha a talán már kevésbé lelkes dajka-jelöltek a repülőn hisztiző kétévesek lecsillapítása terén is kiemelkedő képességekkel rendelkeznek.

Emellett az is alapkövetelmény, hogy a pótanya egyetemi végzettséggel rendelkezzen, méghozzá gyermekpszichológiából. És hogy gyermektelen legyen. És hogy minden egyes étkezést a gyerekekkel együtt költsön el (ez csak erősen javasolt, de végül is nem kötelező). És hogy végigülje a gyerekekkel az óráikat, és segítsen nekik a házi feladattal.

A cikk itt folytatódik!