Családháló

Kezdőoldal Háttér Belevágott a baba fejébe az orvos a császármetszés során

Belevágott a baba fejébe az orvos a császármetszés során

A skóciai Iveness Raignore kórházban császármetszés során megsérült egy baba: a kislány fején a szemétől a füléig terjedő, maradandó nyomot hagyó vágást ejtett a műtétet végző orvos.

Babaszoba,

A kislány, Karmen Edwards, császármetszés során szerezte a sérülését, amely több centiméter hosszan található és a szemétől a füléig terjed. A kislánynak egy napot kellett várnia arra, hogy Aberdeen-ből megérkezzen egy plasztikai sebész és összevarrja a sebet, noha a sérülés veszélyt jelentett a babára.

Már a születése előtt sem kellő gondossággal jártak el a kórházban: a 21 éves anyát befektették a kórházba azzal az indokkal, hogy túl nagy a baba, majd senki rá sem nézett. Napokkal később elfolyt a magzatvize, ekkor javasoltak császármetszést az orvosok. A műtét során a babán keletkezett sérülést a műtétet végző orvos azzal indokolta az anyának, hogy amiatt történt, mert az anya nem szólt senkinek arról, hogy elfolyt a magzatvíz és megkezdődött a vajúdás.

A cikk ITT folytatódik.  (Fotó:Centre Press)

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Jó hír az utazóknak!

Ingyenessé teszi a nagyméretű kézipoggyászt is a magyar kötődésű Wizz Air a járatain, de a fedélzetre csak az elsőbbségi beszállással...

Close