A családalapításról vallott Fenyvesi Zoltán – A mozgássérült színész nem tudja, lehet-e gyermeke

Till Attila filmjének - Tiszta szívvel - 24 éves főszereplője, Fenyvesi Zoltán vendégeskedett a Lakástalkshow legfrissebb adásában a VIASAT3 csatornán, amelyben a házigazda, Lovász László mindenről kifaggatta. A színész, aki gyermekkora óta kerekesszékes, szemrebbenés nélkül válaszolt minden kérdésre a családjával, állapotával és terveivel kapcsolatban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2017. január 04. FemCafé

A lábamat ha megszúrod – ahogy a filmben is megszúrják az egyik szereplő, Szabolcs lábát – én azt már nem érzem. Szóval én ezt akkor poénként hoztam föl, de Tillának is eszébe jutott. Szóval én ezt például nem érzem, de ez sérültségektől függ, ki mennyire érzi” – mesélte Zoli, amikor a műsorvezető arról kérdezte, honnantól nem érzi a lábait. Ezután elárulta, édesanyja volt az, aki születése után azonnal elhatározta, hogy mindenáron fölneveli őt. Hozzátette, az asszony mindig azért dolgozott, hogy minél önállóbb embert neveljen belőle, amiért korábban sok támadás érte. Sokan ugyanis úgy gondolták, nem támogatja eléggé sérült gyermekét. A színész ezt nem így gondolja, nagyon hálás édesanyjának, akivel a mai napig együtt él.

Fenyvesi Zoli azt is elmondta, az ép emberek többsége nagyon nehezen kezeli, amikor sérültekkel találkozik, rengeteg olyan kérdésük van, amit nem mernek feltenni, de sokan, nem szándékosan ugyan, de nagyon udvariatlanul viselkednek.

A folytatáshoz kattints ide!