A fiúk maradjanak fiúk, a lányok, lányok! Tényleg olyan bonyolult ez?

A gender-elmélet újabb mérföldkövéhez érkeztünk? Egyszerűen érthetetlen, hogy azoknak kell magyaráznia a tényeket, akik úgy vélik, a fiúk fiúként, a lányok lányokként éljék az életüket, kérdés nélkül. Ráadásul ők azok, akik "nem gondolkodnak egészségesen"? Jó reggelt! Tényleg ilyen nagy a baj?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2017. március 05. Családháló

A fenti képet, mely szerint vannak olyan fiúk, akiknek puncijuk van, és lányok, akiknek fütyijük, egy radikális spanyol LGBT-csoport, a Chrysallis Euskal Herria találta ki. “Ilyen egyszerű ez” írják a plakáton.

A kampány egy titkos támogatónak köszönhetően jelent meg Észak-Spanyolországban, elsősorban a buszmegállókban és metróállomásokon, méghozzá a helyi önkormányzatok támogatásával. A cél az, hogy a transznemű gyerekek is képviselve legyenek és ők is érezzék, hogy támogatva vannak. “A természet nem egy másológép.” – mondták.

„A fiúknak fütyijük van, a lányoknak vaginájuk. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon” Írta válaszként a CitizenGO madridi szervezete a katolikus HazteOir (= Hallasd a hangodat) egy bérelt busz oldalára, hozzátéve: „ Ha fiúnak születtél, fiú vagy. Ha lánynak, akkor az maradjon is így!” A busz jelenleg Madrid külvárosában parkol, de a szervezet célja, hogy több városba is eljuttassák a buszt, ezzel is megerősítsék az emberekben a hagyományos nemi szerepek jelentését.

Többen felháborodtak a busz jelenléte miatt, és követelték, hogy tűnjön el az utcákról.

A Hazte Oir elnöke úgy érvelt, hogy a csoportnak joga van a “szexuális oktatás törvényei” ellen protestálni, valamint joga van a beszéd szabadságához. Ignacio Arsuaga kijelentette, hogy a buszok oldalán látható szlogenek csupán “olyan biológiai tényeket állítanak, amiket az iskolákban is oktatnak.”

A kampánnyal egy időben, a CitizenGO központi szerverét megtámadták. A spanyol rendőrség a szervezetnek jelezte, hogy a támadó az Anonymus hackercsoport volt.

További cikk a témában ITT is olvasható.