Családháló

Kezdőoldal Háttér Gyermekeink ajánlják – nagycsaládosok meséi – eredményhirdetés

Gyermekeink ajánlják – nagycsaládosok meséi – eredményhirdetés

Nemrég zajlott a Nagycsaládosok Országos Egyesület (NOE) Gyermekeink ajánlják – nagycsaládosok meséi című pályázatának eredményhirdetése. Íme a nyertesek neve. Gratulálunk!

Írta: Antal-Ferencz Ildikó,

A NOE 2017 nyarán „Gyermekeink ajánlják – nagycsaládosok meséi” címmel mesepályázatot hirdetett. A felhívásra nagy volt az érdeklődés, több mint 160 pályamű érkezett. Gyermekek számára írt, csak saját meséket vártak, amelyek alkalmasak arra, hogy azokat a szülők lefekvés előtt, szabad délutánokon, esős nappalokon, hétvégén vagy bármikor elmondhassák, felolvashassák gyermekeiknek.

Pályázhatott bárki (nem csak NOE tagok), akinek legalább egy gyermeke vagy kisebb testvére van, akinek rendszeresen mesél. A beérkezett pályaműveket Elekes Dóra író, Boldizsár Ildikó író, kritikus, mesekutató és Mucsányi Marianna újságíró, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója bírálta. Az eredményeket a Sapientia Főiskolán tartandó ünnepélyes díjátadón hozták nyilvánosságra.

Díjazottak

1. helyezett: Csontos András Gyula: Robi és Pix – A menyasszonylátogató
2. helyezett: Balázs Szabolcs: Az erdő harca
3. helyezett: Utasi Abigél Kincső: A rémségek erdeje

Gratulálunk a nyerteseknek!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
A Szülő Bank nélkül nem menne

Aligha van nagyvonalúbb pénzintézet a Szülő Banknál, ami bízvást a legelterjedtebb ilyen intézmény a világon, hiszen mindenhol ott van, ahol...

Close