A gyermekvállalás és családpolitika Magyarországon – kérdőív

Egy családszociológiai kutatásban való részvételre hívjuk! A PPKE-BTK Szociológiai Intézete által készített kérdőívben arra keresik a választ, hogy Magyarországon milyen tényezők határozzák meg napjainkban a gyermekvállalást. A családok helyzetével kapcsolatos véleményekre, családtámogatásokkal összefüggő kérdésekre, illetve néhány kérdésben egy speciális családtípus, az ikreket nevelő családokkal kapcsolatosan is várnak válaszokat. Segítsük a kutatást azzal, hogy kitöltjük a kérdőívet!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
kutatás
2017. május 20. Családháló

A kutatás a PPKE-BTK Szociológiai Intézetének „Kérdőívkészítés” illetve „Kutatási gyakorlat” óra keretében kerül feldolgozásra. A kérdőívek kitöltése név nélkül (anonim) módon és önkéntesen történik, az adatokat összesítve elemzik és nem adják át harmadik személy részére. A statisztikai célú feldolgozást követően az eredményeket tudományos folyóiratban publikálják, ezért fontos, hogy minél több kérdésre őszintén válaszoljunk, hogy az eredmények megbízhatóak legyenek.

A kutatásban való részvétel online kérdőívek illetve személyes (kérdezőbiztosi) adatfelvétel során történik 2017. májusában. A kérdőív kitöltése kb. 20-25 percet vesz igénybe. A kérdőív ITT érhető el. (Kérjük, hogy a kérdezőbiztos nevéhez írják azt, hogy CSALÁDHÁLÓ.)

Köszönjük a részvételt és a válaszokat! Kapcsolatfelvétel illetve visszajelzés, észrevétel küldés: dr. Pári András, gyakorlatvezető tanár, andraspari@gmail.com.