A házasság és a család védelme az újradefiniálás ellen nem “homofób”!

Franciaországban őrjöngenek az LGBT-sek: a párizsi Fellebviteli Bíróság 800 eurós bírság megfizetésére ítélték Laura Porát, az Act Up nevű homo-perverz csoport korábbi vezetőjét, mert homofóbnak titulálta a családpárti Manif pour tous nevű szervezetet és elnökét, Ludovine de La Rochére-t.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2016. november 28. Gyarmati Orsolya

A 800 eurón felül Porának plusz 800 eurót kellett fizetnie kompenzációként, valamint állnia kell a per költségét, 1500 eurót. Franciaországban az a törvény, hogy ha valaki a homofób kifejezést használja, az büntetőjogilag bírságolható, amennyiben olyasvalakire mondják, akinek szexuális perverzió-ellenessége nem irracionális félelemből vagy utálatból fakad, hanem racionális elveken alapul.

gay-marriage-wedding-vows-100815-02

Ha az ítéletet nem változtatják meg, ahogy azt az LGBT-pártiak remélik, az precedensértékű lesz, arra kötelezve az LGBT-csoportokat, hogy racionális és civilizált módon terjesszék álláspontjukat.
Nem ez volt az első eset egyébként, hogy az Act Up konfliktusba került a törvénnyel. Pár évvel ezelőtt a szervezet betört a Notre Dame székesegyházba és megszentségtelenítette azt azáltal, hogy egynemű párokat adott össze, hogy ezzel kigúnyolja az egyház házasságról szóló doktrínáját. A csoport egy idős papot is bántalmazott az “akció” során.

Groteszk módon az Act Up úgy definiálja magát, mint egy, a HIV és az AIDS ellen harcoló csoport, miközben a valóságban nyíltan és agresszívan hirdeti a természetellenes szexuális viselkedést.

Forrás: Agenda Europe