„Higgy magadban”- egy szavazat a gyerekekért!

A Higgy magadban! pályázat a következő szakaszához érkezett: a pályaművek beérkezése lezárult, az anyagok értékelése következik. Ismerd meg a pályázók terveit, válassz ki egyet, amelyben te is nagyon hiszel és szavazz rá!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
pályázat
2017. november 24. Közlemény

Akik hisznek magukban, többet érnek el. De nekik is kell a támogatás, most nekik segíthetsz azzal, hogy szavazol rájuk!  Ismerd meg a pályázók munkáját ITT,  válaszd ki ITT, hogy melyik pályázatban hiszel, és szavazz rá.

Akik jelentkeztek a pályázatra

Olyan magánszemélyek, alapítványok, kisvállalkozások kibontakozását szeretnék segíteni, amelyek társadalmi szerepvállalásukkal, termékeikkel és szolgáltatásaikkal pozitív hatással vannak célcsoportjaik mindennapjaira, vagy sikertörténetükkel megvalósítható, iránymutató példát mutatnak a hátrányos helyzetű tehetségek számára. Ismerd meg a pályázók munkáját ITT!

A pályázat menete, fontos dátumok

  1. Pályázni 2017.08.21-től 2017.10.31-ig lehetett. A beérkező pályázatokat a zsűri megvalósíthatóság, egyediség, fenntarthatóság és a tervezett társadalmi szerepvállalás mértéke szerint előszelektálja. A kiválasztott pályázatokat folyamatosan feltöltik a Pályázatok aloldalra, ahol bárki számára megtekinthetőek.
  2. A kiválasztott pályázatok listájára került projektekre 2017.11.20-tól 2017.12.20-ig lehet voksolni.
  3. A legtöbb érvényes közönségszavazatot gyűjtő pályázat nyer. Az Erste Bank szakmai zsűrije további két jelentkezőt választ ki az 1-es pontban leírt szempontok alapján.
  4. A három nyertes pályázatot 2017.12.22-én teszik közzé a www.erstehiggymagadban.hu weboldalon.

Díjak

Az Erste Bank Higgy magadban! pályázat három nyertese számára összesen bruttó 10 000 000 forint támogatást biztosítanak, amellyel a projektek megvalósításának alapjait segítenek megteremteni. Az összeg minden pályázó számára egyszeri, elszámolás-köteles, vissza nem térítendő támogatás. A pénzügyi hozzájáruláson kívül szakmai támogatást is nyújtanak nyerteseik számára a pályázati összeg leghatékonyabb felhasználásának érdekében. Az Erste Bank tapasztalt pénzügyi mentorcsapata a finanszírozás, az üzleti stratégiák és a marketing területén is személyre szabott és produktív tanácsadásban részesíti a sikeres pályázókat.