Hírességek vallanak az alvásról, vagyis inkább annak a hiányáról…

Úgy érzed, nem bírod tovább, lassan megzakkansz a fáradtságtól? Vigasztaljon a tudat, hogy rajtad kívül több millió anya próbál - hozzád hasonlóan - zombiként túlélni nap mint nap. Még Victoria Beckham és Courtney Cox is!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
háttér
2016. november 07. Babaszoba

Lehet, hogy kipihentebbek nem leszünk tőle, de jó érzés tudni, hogy a kialvatlanság univerzális probléma az anyák körében. Valamilyen mértékben mindenki szenved tőle, és ez alól a hadseregnyi bébiszitterrel körbeugrált hollywoodi sztárok sem kivételek. Na de készítsd a kávéd, és nézzük is, mit mondanak erről ők maguk:

Anna Paquin
“Az alvás jelenleg nem játszik túl nagy szerepet az életemben. De nem baj, ez ezzel jár.”
Elizabeth Banks
“Hiába ébreszt a gyerekem reggel 5:30 és 6:30 között, egyszerűen képtelen vagyok hajnali 1-nél korábban ágyba kerülni. Az alváshiány kezd teljesen felemészteni.”
Selma Blair
“Szörnyen fárasztó. Ha többet aludhatnék, én lennék a világon a legboldogabb. Mégis, olyan csodálatos az anyaság… Abba is hagyom a panaszkodást.”
Amy Adams
“Rágugliztam az alvás pszichózisra, mert kezdtem azt hinni, hogy teljesen megőrültem. Mármint a szülés utáni pszichózisra. Jaj, nem is emlékszem, mi volt a neve, annyira fáradt vagyok.”
Hilary Duff
“Az első héten nagyon jól bírtam. Jól vagyok, menni fog ez- mondogattam magamnak. Nem is értettem, honnan van ennyi energiám. Aztán hirtelen fejbe vágott a mindent elsöprő fáradtság.”
A cikk ITT folytatódik!