Családháló

Kezdőoldal Háttér Indul a Családok Éve első bulija

Indul a Családok Éve első bulija

A legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki találhat magának szórakoztató programot a Családok Évéhez kapcsolódó programsorozatban. Szombaton, a Városligeti Műjégpályán lesz az első, egésznapos rendezvény, ahol a kicsiket például Farkasházi Réka, a nagyokat Radics Gigi és Király Viktor várja.

Család.hu,

Szombaton, azaz január 13-án indul a Családok Éve programsorozat első rendezvénye – tájékoztatta a csalad.hu-t a Családok Évéhez kapcsolódó események kommunikációs szakértője. Dudás Ádám elmondta: a Városligeti Műjégpályán a korcsolyázásé lesz a főszerep. Kiemelte, hogy a Magyar Jégkorong Szövetséggel közös programon a korcsolya bérlése a készlet erejéig egész nap ingyenes lesz. A nap első felében a harmadik gyermekét váró Farkasházi Réka és együttese, majd az Iszkiri Zenekar és a Buborék Együttes szórakoztatja a gyermekeket. Délután az Alma Együttes lép fel, 18:30-tól pedig Radics Gigi és Király Viktor először lép közösen színpadra. Lesz arcfestés, családi társasjáték és tombola is.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
A sokat bántott kisgyerek ott él benned felnőttkorodban is

Mindig mindenért bocsánatot kérsz? Gyakran vagy dühös, és előfordul, hogy nem is tudod, hogy miért? Mindig másokon próbálsz segíteni, miközben...

Close