Ismét lesz napközis tábor a Színház- és Filmművészeti Egyetemen!

A tavalyi sikerre való tekintettel a SzínMűVeletek és a Színház- és Filmművészeti Egyetem ismét napközis tábort hirdet 2017. június 26 és 30 között két csoportban 6-8 és 9-12 éves gyermekek számára. A jelentkezés hamarosan lezárul, de van még néhány szabad hely, amelyre várják még a jelentkezőket.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.

A tábor folyamán a résztvevő gyerekek drámajátékokon keresztül betekintést kapnak a színházi alkotás titkaiba. Csoportos feladatok, közös gondolkodás, színjátékos gyakorlatok, történetalkotás, szerepjáték vár a táborozókra. A csoportok vezetői a végzős drámainstruktor hallgatók. Ne hozd a versenyzongorád, a tableted és az ebéded, viszont hozd a jó kedved, és a kíváncsiságod, mert jobb a Színmű Veletek!

Játékkergetők csoportja (6-8 év)

Theátráliában már a gyerekek körében is be akarják tiltani a szabad játékot. A Birodalmi Művészeti Intézet két dolgozója csapatot toboroz, hogy a játékok visszakaphassák eddigi megbecsült helyüket. Ha elég talpraesett és kreatív vagy, és szeretsz játszani, állj be az ellenállók közé!
Csoportvezetők: Fodor Fanni és Török Tímea

Határfeszegetők csoportja (9-12 év)

A Birodalmi Művészeti Intézet tettrekész csapatot toboroz a frissen induló Határkutató Részleg megalapítására. Céljuk, hogy felfedezzék saját kreativitásukat, és megújítsák Theátrália porosodó színházi hagyományait. Jelige: “új formák kellenek”
Csoportvezetők: Szepes Anna és Zewde Eszter

A tábor időpontja: 2017. június 26-30. minden nap 9-17 óráig.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. június 20. kedd

A tábor költsége: 5 napra, 39.750,- Ft (ÁFÁ-val együtt), ami a napi háromszori étkezést is magába foglalja.

Az átutalási megbízásban kérik feltüntetni a jelentkező nevét és korát. A jelentkezést csak a befizetés igazolásával együtt tudják elfogadni.

A táborról ITT olvashattok bővebben.  További információ: felnottkepzes@szfe.hu, Megay Nóra, 06-30/8551346, 8 és 17 óra között