Jaj úgy élvezem én a strandot… TÉLEN IS!

Télen sokszor tanácstalanok vagyunk, hogy merre mozduljunk ki gyermekünkkel, kisbabánkkal, hiszen korlátozottak a szabadtéri programok. Jó ötlet egy családbarát wellness szálloda, ahol gyermekeid szórakozása mellett, Ti is megtaláljátok a kikapcsolódást ráadásul újra felvehetitek a fürdőruhát.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
gyerek
2017. február 19. Babafalva

Gyakran előfordul, hogy az utazás előtt a szülők tájékozódnak arról, hogy van-e gyerekmedence. Aztán a megérkezést követően jönnek a csalódások. A legtöbb gyerekmedence ugyanis, nem alkalmas a kisebbek pancsolására, inkább csak a kisiskolás korú gyerekek tudnak játszani benne. A babapancsolóban pont fordított a helyzet. Egy kisiskolásnak az már nem kielégítő, neki már többre van szüksége, azonban lehet, hogy a felnőtt medencébe még nem mer belemenni.

 Egy másik fontos kérdés, hogy ki mehet bele a gyerekmedencébe.

Vannak, ahol megtiltják a szülőnek, hogy használja a gyerekek medencéjét. Természetesen nem ártani akar ezzel a szálloda, hanem éppen a gyermekeink higiéniás igényeit figyelembe véve szeretné távol tartani a felnőtteket a kicsiknek való medencétől. Csakhogy a legtöbb apróság nem szeret, nem mer, vagy nem is tud a szülő nélkül a medencébe menni. Így ilyen esetben bizony hiába adott a gyerekmedence, ha nem tudjuk igénybe venni.

Fontos kérdés a medencék elhelyezésére is.

Az sem mindegy ugyanis, hogy a gyermekmedence hol található. Ha a gyermekünk ugyan jól érzi magát a medencében, de mi nem merjük még őt egyedül hagyni, akkor jól jöhet, ha a felnőtteknek való pihenési és fürdési lehetőségek is közvetlenül a gyermekünk közelében vehetők igénybe, különben egész nap csak őrt állhatunk a gyerek mellett.

A cikk itt folytatódik!